Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in CuteSlider_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Comments_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Responsive_Video is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Big_Ad is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Ad_Small is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Speciaal stucwerk - Stukadoor P.Willems
Project

Speciaal stucwerk

Er zijn verschillende speciale stucwerken die we kunnen toepassen:

Beal Mortex Color

Beal Mortex Color is een harde en waterdichte gekleurde afwerking die in meerdere lagen wordt aangebracht. Het is geschikt voor wanden en vloeren. Het kan verwerkt worden in badkamers, toiletten, baden, aanrechtbladen, meubels, Hammams of als decoratieve afwerking. Zie voor meubels in betonlook ook de Cofurn website.

Strikolith betoneffect

Strikolith heeft een gepleisterde betonlook voor muren en wanden ontwikkeld, welke op nagenoeg elke ondergrond kan worden aangebracht. Strikolith is ongeschikt voor natte ruimten. Het is echter voordeliger dan Beal Mortex en wij kunnen er dezelfde prachtige decoratieve afwerkingen mee maken.

Brander Stucco effect

Het Brander Stucco effect geeft wanden een zachte, sfeervolle uitstraling waardoor ze van fluweel lijken.