Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in CuteSlider_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Comments_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Responsive_Video is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Big_Ad is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Ad_Small is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Raapwerk en pleisterwerk - Stukadoor P.Willems
Project

Raapwerk en pleisterwerk

Raapwerk

Raapwerk wordt speciaal toegepast voor zeer slechte muren. Hoe slecht, scheef of krom uw muur ook is, wij maken hem weer vlak, strak en recht. De muren worden afgewerkt met een laag gips  of uitgevlakt met cement en worden dusdanig opgeleverd zodat u verder kunt afwerken met tegel- of schilderwerk of natuurlijk een spachtelputz of andere decoratieve afwerking. Latex spuiten kan natuurlijk ook!

Pleisterwerk

Pleisterwerk wordt toegepast om spachteplutz of sierpleister weer glad en schilderklaar of behangklaar te maken. Het pleisterwerk kunnen wij perfect voor u afwerken met een duurzame latex in kleur.