Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in CuteSlider_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Comments_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Responsive_Video is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Big_Ad is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Notice: De aangeroepen constuctiemethode voor WP_Widget in NZS_Ad_Small is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Maak gebruik van:
__construct()
. in /www/s/t/u/stukadoor-pwillems.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3764 Stukadoor P.Willems - Specialist in stukadoor,afwerking,sierpleisters,spuitwerk,wandafwerking,plafondafwerking, sierlijsten,ornamenten


auto2-2

Stukadoor P.Willems - Grave

Stukadoor P.Willems is gevestigd te Grave, Noord-Brabant.

Wij zijn gespecialiseerd in decoratief en speciaal stucwerk en in bijzonder lijstwerk. Ook voor sierpleister, stucwerk buiten (muren en gevels) en latex spuiten kunt u bij ons terecht. Uiteraard verzorgen wij ook alle vormen van traditioneel stucwerk voor particulieren en bedrijven.

Wat ons stukadoorsbedrijf onderscheidt van veel collega’s is onze kennis van design en het kunnen adviseren over de te gebruiken materialen of kleuren. Denk hierbij aan speciaal uitgevoerde betonlook of natuursteen in badkamers met BEAL Mortex dat in vele kleuren en patronen kan worden uitgevoerd.

Ook zijn wij als één van de weinige bedrijven in de regio gespecialiseerd in Fotostuc. Met Fotostuc kan alles dat digitaal beschikbaar is op uw wand worden aangebracht.

CoFurn is de naam van onze meubelmakerij. Wij maken wij betonlook meubels. Met een speciale techniek kunnen wij uw tafel, salontafel, eethoek, bar, TV-meubel of tuineubels van een supersterke betonlook afwerking voorzien. Ook maken wij meubels op maat en bijvoorbeeld wastafels voor uw douche, toilet of badkamer.

Dit kunnen wij

Werkzaamheden

Galerij

 

Contact

Stuur een bericht